Den skaldede løber 🏃

253 km Ultraløb er hårdt, men det holder ikke Brian Moesgaard tilbage, for i morgen lørdag kl. 10 starter det, når Brian løber – JYLLAND PÅ TVÆRS

BEMÆRK:

“Hvor er jeg ked af det.
Men nogen gange skal man stoppe mens legen er god.
Jeg er blevet skadet/overbelstet i hoften og har måtte stoppe Jylland på tværs
En af de sværeste beslutninger i mit liv. Men kan bare ikke mere.
Det hele gik godt. Humør. Tiderne. Mad indtag. Selv regnvejret var med mig.
Så er det nu man skal sige pyt.
Men det er svært.
Mange mange tak for alle de donationer der er kommet ind til FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme”

Tak til Brian, og god bedring (og alligevel tillykke med de 100 km i regnvejret).

Vi er klar igen – når du er klar.

Tak fra FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme.

Oprindelig tekst:

Nedtællingen er i fuld gang, og det lange løb er for et godt formål.

”Jylland på tværs” er et løb der starter ved Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, og går gennem det smukke Jylland. Turen strækker sig bl.a. gennem Varde, Grindsted, Brande, Ry, Århus, Rønde, og slutter nord for Grenå ved Jyllands østligste punkt, nemlig ved Fornæs Fyr. En tur på i alt 253 km, som det forventes at nå i mål med på 48 timer.

Den fantastiske tur tager Brian Moesgaard for at skabe opmærksomhed på Autoimmune Sygdomme, og derfor samler han i forbindelse med løbet også ind til foreningen FAIM, der er patientforeningen for Autoimmune Sygdomme.

Brian lider af to Autoimmune Sygdomme. Alopecia, hvor immunforsvaret bekæmper hårsækkene og håret falder af, og Vitiligo, der giver hvide pletter på kroppen.

Brian løber med det udstyr han skal bruge under løbet på ryggen, og handler mad og væske i de byer han kommer igennem. Brian får undervejs på ruten selskab af venner og familie. De er vigtige både for at komme gennem løbet, og for at leve med de sygdomme Brian har fået.

Det er aldrig til at forudsige hvordan vejret bliver eller om planerne holder, men det er en del af ultraløb, og Brian stiller sig klar med et smil på læben og sommerfugle i maven.

Brian har bl.a. tidligere som den første løbet hele vejen langs Gudenåen, en distance på 100 miles, og løbet 48-timers løb i Skanderborg på en 1 km bane.

Idéen til løbet ”Jylland på tværs” er opstået efter at Brian sad og kiggede på et kort over Jylland og spurgte sig selv, om man mon ikke kunne løbe tværs over Jylland. Og i ren Pippi Langstrømpe-stil tænkte, at det havde han ikke prøvet før – og vist nok heller ikke andre, så det kunne han jo nok godt.

Tak til Brian, og vi håber vejret holder – hele vejen.

Er du i Jylland og møder Brian – så hep på ham.

(Er du journalist og har brug for at snakke med Brian, så kontakt os (info@faim.dk), for Brian er i så god form, at han kan snakke med jer mens han løber 👏).

Følg Brian på eventsiden:

https://www.facebook.com/events/772298241331971/?active_tab=discussion

Støt på MobilePay:

https://qr.mobilepay.dk/box/dd793086-3762-47ae-86ad-98db4a72b895/pay-in?fbclid

…..

FAIM er patientforening for de Autoimmune Sygdomme:  Alopecia og Vitiligo.

#BrianMoesgaard #DenSkaldedeLøber #Jyllandpåtværs #AutoimmuneSygdomme #FAIM